BatorkesziaLap

42.jpg

.

22

2013. augusztus 20.

Nemzeti ünnep 

11.jpg

Legelső emlékeim Búcshoz kötődnek. Ülök nagyanyám kertjében (a mai Babamúzeummal szembeni telek volt a miénk, a kicsi ház ma már nem áll), és a nagyra nőtt kamilla épp az orrom magasságáig ér. Egy-két éves vagyok, és csak szagolgatom a kamilla mennyei illatát, és mondogatom magamban, hogy „ez nadon finom, ez nadon ijjatos”...

Nagyanyám pesti lány volt, aki Búcsra ment férjhez. Pici korom óta az ő választékos, finom beszédét hallgattam, s figyeltem, milyen szeretettel, gonddal műveli a földet a kertben.  Minden amit tett, mintha megszentelt tevékenység lett volna.

Konfi hétvége a komáromiakkal

KOEN napközis tábor a templom udvarában

2015. március 29. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára, egy órával előre kell állítani az órákat, ezzel elkezdődik a nyári időszámítás.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván

a szerkesztőség!

  

 

2012. október 28. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára, egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel elkezdődik a téli időszámítás.

A BÁTORKESZI ALAP megújult, immár online formában újra a Kedves Olvasók rendelkezésére áll.  Lassan egy éve már, hogy lapunk utoljára jelent meg nyomtatott formában. Igaz, azóta két alkalommal kiadtuk a Hálaadás c. különszámunkat is, ez azonban elsősorban a Bátorkeszi Református Egyházközség presbitériumának köszönhető.

Szeretettel üdvözöljük Önöket Közéleti portálunkon!

Szerkesztőségünk tagjai úgy döntöttek, hogy nem hagyjuk veszni hagyni több, mint tíz éves munkánk gyümölcsét, a Lapot, melynek sok-sok rendszeres olvasója volt. Elképzelésünk szerint azonban elektronikus formában frissebb, aktuálisabb cikkekkel tájékoztathatjuk majd Önöket. Természetesen időnként nyomtatott formában is megjelenünk, elsősorban a portálon megjelent cikkek válogatásával, illetve fajsúlyosabb, hosszabb ideig időszerű írásokkal.
 

Várjuk eddigi "külsős" szerzőink írásait, s a Fórumban regisztrált olvasóink is leírhatják véleményüket. Bízunk benne, hogy az új külső, a rendszeresen frissülő hírfolyam elnyeri tetszésüket, s továbbra is hűséges olvasói lesznek a BÁTORKESZI ALAP-nak.

 

Dolník Tibor, főszerkesztő

Ön itt van: Home Címlap