BatorkesziaLap

100.jpg

.

22

2013. augusztus 20.

Nemzeti ünnep 

67.jpg

Címlap

BÁTORKESZI ALAP - online!

A BÁTORKESZI ALAP megújult, immár online formában újra a Kedves Olvasók rendelkezésére áll.  Lassan egy éve már, hogy lapunk utoljára jelent meg nyomtatott formában. Igaz, azóta két alkalommal kiadtuk a Hálaadás c. különszámunkat is, ez azonban elsősorban a Bátorkeszi Református Egyházközség presbitériumának köszönhető.

Szeretettel üdvözöljük Önöket Közéleti portálunkon!

Szerkesztőségünk tagjai úgy döntöttek, hogy nem hagyjuk veszni hagyni több, mint tíz éves munkánk gyümölcsét, a Lapot, melynek sok-sok rendszeres olvasója volt. Elképzelésünk szerint azonban elektronikus formában frissebb, aktuálisabb cikkekkel tájékoztathatjuk majd Önöket. Természetesen időnként nyomtatott formában is megjelenünk, elsősorban a portálon megjelent cikkek válogatásával, illetve fajsúlyosabb, hosszabb ideig időszerű írásokkal.
 

Várjuk eddigi "külsős" szerzőink írásait, s a Fórumban regisztrált olvasóink is leírhatják véleményüket. Bízunk benne, hogy az új külső, a rendszeresen frissülő hírfolyam elnyeri tetszésüket, s továbbra is hűséges olvasói lesznek a BÁTORKESZI ALAP-nak.

 

Dolník Tibor, főszerkesztő

Ön itt van: Home Címlap BÁTORKESZI ALAP - online!