BatorkesziaLap

Vakációs Bibliahét Bátorkeszin

 

A Bátorkeszi Református Egyházközségben idén nyáron, július 21-25-e között került megrendezésre a Vakációs Bibliahét. Az óvódás és alapiskolás gyermekek számára szervezett vidám, zenés és játékos evangelizációs alkalmakra naponta 9.00 és 13.00 óra között került sor a református templom udvarában és a Fireszke Gyermek-, Ifjúsági és Konferenciaközpontban.

KÉPES BESZÁMOLÓ!

Minden nap áhítattal és énektanulással kezdődött a templomban, melyet bibliai történetek bemutatása követett a "nagy sátor alatt". Az idei program címe "Válaszút" volt, melyben bibliai személyiségek (Nóé, Gedeon, Rúth, Dávid)  élettörténete nyújtott izgalmas tanulási lehetőséget és biztos kapaszkodót az 50 bátorkeszi gyermek lelki növekedésében. A foglalkozásokat Czinke Tímea lelkipásztor irányításával bátorkeszi önkéntes lelkes pedagógusok (Holop Szilvia, Nátek Mária, Kétyi Adrienn) és tettrekész fiatalok (Bóna Erika, Kočkovič Barbara, Tóth Patrícia, Szombath Lilla, Varga Katalin), valamint  a nyári gyakorlatát bátorkeszin végző Varga Evelin másodéves martosi teológus vezették. A bibliai történeteket követően a 16 holland fiatalnak köszönhetően jobbnál jobb játékokban és vetélkedőkben, kézműveskedésben  volt része naponta a táborozóknak. Segítőként Kacee Ochalek amerikai lektor is jelen volt a bibliahéten, a csütörtöki programot pedig 17 koreai fiatal bizonyságtétele színesítette. 

A bibliahét  a hollandiai KOEN (Keresztyén Oktatásért és Erkölcsi Nevelésért Alapítvány), a hollandiai HOE (Stichting Hulp Oost Europa - Kelet-Európáért Alapítvány), a magyarországi  Bethlen Gábor Alap és a Bátorkeszi Református Egyházközség támogatásával valósult meg. 

Cz. Zs.

 

A VAKÁCIÓS BIBLIAHÉT TÁMOGATÓI  

 

Home

  

 

  

 

Bátorkeszi Református Egyházközség

KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!

 

 

  

      

       

   

     

    

 

Ön itt van: Home Hitélet Vakációs Bibliahét Bátorkeszin