BatorkesziaLap

Táborzáró istentisztelet a református templomban

 

Egy hónap, három gyermektábor, közel harminc vezető és százötven gyermek. Lelkészek, pedagógusok, teológusok, egykori konfirmandusok, lelkes fiatalok és gyerekek helyből, Csallóköz  és Mátyusföld számos településéről.

Fiatal segítők Hollandiából és Dél-Koreából. Buzgó presbiterek, szorgalmas református nőszövetség. Segítő és adományozó kezek sokasága. Ökumenikus összefogás. Néhány címszó, ami jellemezte az idei bátorkeszi gyermektáborokat. Többek között ezekért adtunk hálát az utolsó táborzáró istentiszteleten 2014. július 27-én a bátorkeszi református templomban.

Jó volt látni, hogy megteltek a padok, közel százharmincan voltunk együtt: gyerekek, szülők, nagyszülők, segítők, idősek és fiatalok, akik hálatelt szívvel és örvendező lélekkel hallgattuk Czinke Tímea lelkésznő rendhagyó igehirdetését, és énekeltük nemcsak énekeskönyvi énekeinket, de a táborban tanultakat is. Az istentisztelet végén holland testvéreink is bemutatkoztak. Énekeltek, bemutatták szolgálatukat, és beszámoltak arról, hogy miért is jöttek Bátorkeszire, és mi az, amiben a segítségünkre voltak.

Az istentisztelet végén Czinke Zsolt lelkipásztor, Udvardy Tibor és Szenczi Andor gondnokok egy kis ajándékkal és kedves szavakkal mondtak köszönetet minden egyes szolgálattevőnék és segítőnek, akik egy hónapon át azon munkálkodtak, hogy minden szépen és ékesen történjék a táborokban, s ez által épüljön, hitben erősödjön gyülekezetünk és anyaszentegyházunk. Az Úr kegyelmét és jóságát, gondviselő szeretetét megköszönve fejeztük be idei táborainkat, bízva abban, hogy munkálkodásunk nem volt hiábavaló az Úrban.   

Cz. Zs.        

Köszönjük a támogatást!

  

 

 

           

       

        

    

 

 

Ön itt van: Home Hitélet Táborzáró istentisztelet a református templomban