BatorkesziaLap

A Pátria rádió Világosság egyházi műsorai

  

Április 3-án, Nagypénteken 8.05 órakor a Kiteljesedett élet című műsorral jelentkezik a Pátria rádió. Húsvétvasárnap, 9.00 órai kezdettel  úrvacsorás ünnepi istentiszteletet közvetít a dunaszerdahelyi református templomból.

Április 3-án, Nagypénteken 8.05 órakor a Kiteljesedett élet című műsorral jelentkezik a Pátria rádió, amely a száztíz évvel ezelőtt született Tóth Kálmán missziói lelkipásztornak állít emléket.

A műsor szerkesztője Iski Ibolya Galo Vilmossal, a Duna Menti Múzeum történészével beszélget a „Felvidéki Ébredési Mozgalom” meghatározó személyiségének, a Timóteus-palota építőjének, a szlovákiai református belmisszió legkiválóbb képviselőjének Tóth Kálmán lelkipásztornak a munkásságáról. A közel egy órás műsorban megszólal Kelemen Kálmán, akit Csehországba telepítettek ki és Zalaba Ilona Tóth Kálmán lánya is. 

A Pátria rádió húsvétvasárnap, 9.00 órai kezdettel  úrvacsorás ünnepi istentiszteletet közvetít a dunaszerdahelyi református templomból. Igét hirdet Dr. Görözdi Zsolt lelkipásztor. Imádsággal és igeolvasással  Virág Szilvia és Tok Tünde beosztott lelkészek szolgálnak. 

A műsor szerkesztője Iski Ibolya.

Az istentiszteletet rövidített formában hétfőn, 8.05 órakor megismétlik.

A műsor másnap meghallgatható a http://refradio.eu/radio/sola/vilagossag/honlapon.

forrás: www.reformata.sk

 

 

Ön itt van: Home Hitélet A Pátria rádió Világosság egyházi műsorai