BatorkesziaLap

Az idén is lesznek Bátorkeszin gyermektáborok

Ezen a nyáron július 11-23 között lesznek a Fireszke nyári gyermektáborok Bátorkeszin, melyekre szeretettel várunk minden gyermeket!


Bátorkeszi Református Egyházközség

Fiatal Reformátusok Szövetsége

GYERMEKTÁBOROK – BÁTORKESZI 2016

1. Fireszke gyermektábor:

időpont: július 11–16. (hétfő - szombat)

2. Fireszke gyermektábor 

időpont: július 18–23. (hétfő - szombat)

 

korosztály: 6-13 évesek (1-7. évf.)

helyszín: Bátorkeszi – Fireszke Gyermek-, Ifjúsági és Konferenciaközpont

tábordíj: 75,-Eur/fő, 

előleg: 25,-Eur/fő, melyet a jelentkezéssel egy időben a 0026388517/0900

számlaszámra kérünk befizetni a gyerek nevének feltüntetésével és FIRESZKE megjegyzéssel.

Szeretettel várunk minden gyermeket!

 jelentkezési határidő: 2016. június 30.

jelentkezés: Czinke Tímea és Zsolt

Református Lelkészi Hivatal - Bátorkeszi

946 34 Bátorove Kosihy, Dolný rad 861

 

Tel.: 035/77-97-338   Mobil: 0918/75-76-58

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

Fireszke gyermektáborok 2016

A bátorkeszi gyülekezet Fireszke nyári gyermek- és ifjúsági táborai, Istennek legyen hála, ismertek és közkedveltek lassan már egész Felvidéken. Ezt az is mutatja, hogy évente egyre nagyobb az érdeklődés. Ezekre a táborokra minden esztendőben Bátorkeszin kerül sor, ahol 2003-ban rendeztük meg első táborunkat, s azóta folyamatosan minden évben megszervezi a Bátorkeszi Református Egyházközség a Fiatal Reformátusok Szövetségével (FIRESZ) karöltve ezeket az alkalmakat.

Bátorkeszin az eltelt évek alatt közel 45 tábornak adott otthont a gyülekezet, s végezte a FIRESZ missziói tevékenységét, melyben több, mint 2000 gyermek és fiatal volt jelen. A 2016-os esztendőre újabb táborok megszervezését vállaltuk fel, melyekbe felekezetre való tekintet nélkül, ökumenikus jelleggel várjuk a gyermekeket és a fiatalokat.

Táboraink elsődleges célja, hogy a gyermekek és ifjak szülőföldjükön, magyar környezetben, anyanyelvükön gazdagodjanak programjaink által. Célunk a fiatalok egymás közötti kapcsolatának, valamint az egyházban való helyük és szerepvállalásuk, magyarságtudatuk fontosságának elmélyítése, ezért elengedhetetlennek tartjuk olyan értékek felmutatását, melyek által a most felnövekvő generáció jobban ragaszkodik majd múltjához, gyökereihez, megérti az őseitől örökölt hagyományok fontosságát.

A programok kialakításában különös hangsúlyt fektetünk a közösséget formáló beszélgetésekre, előadásokra, játékokra, vetélkedőkre. Emellett fontosnak tartjuk kultúránk és hagyományaink felelevenítését is kézműves foglalkozások formájában. Természetesen elengedhetetlen célunk az evangélium hirdetése, ezért teljes programunkat a Szentírást alapul véve formáljuk. Erre szolgálnak a reggeli áhítatok, valamint az esti evangelizációs istentiszteletek. Célunk ezekkel egyértelműen az, hogy a gyermekek mindvégig Isten közelségében tapasztalják meg a közösség adta áldásokat.

Czinke Zsolt

 

TÁBORAINK TÁMOGATÓJA  

 

Szlovákiai Református Keresztyén Egyház 

 

 

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!

 

              

 

Ön itt van: Home Hitélet Az idén is lesznek Bátorkeszin gyermektáborok