BatorkesziaLap

Főlap Közélet Régió Mentsük meg a komáromi vár Lipót kapuját

Mentsük meg a komáromi vár Lipót kapuját

Kérjük, támogassák szavazatukkal a komáromi vár Lipót kapuját, segítve ezzel megszerezni a kapu felújítására szükséges pénzösszeget, melyet a VÚB alapítvány „Mentsük meg a városi kapukat – Szívem kincsei“ elnevezésű projektjén keresztül lehet elnyerni.
A szavazás 2012. november 5. és 30. között zajlik a www.vub.sk/brany weboldalon.

A VÚB Alapítvány "Szívem kincsei" elnevezésű programjának keretein belül idén egy történelmi kapu felújítására szánt pénzről dönthetnek az internetezők. A jelöltek között van a komáromi vár Lipót kapuja is.

„Mindenkinek van egy épülete, melyhez érzelmek fűzik, és saját kincsének nevezheti. A VÚB Alapítvány azoknak segít, akik valamit tenni akarnak kincsükért. A Szívem Kincsei program révén történelmi emlékek felújítását támogatja az alapítvány a régiókban” – vallja a programról a VÚB bank.

Idén több történelmi kapu pályázik a felújításra fordítandó forrásokra. Azt, hogy hová megy a pénz, az internetezők döntik el. Szavazni a www.vub.sk/brany  oldalon lehet 2012. november 30-ig, az eredményeket december 4-én hozzák nyilvánosságra.

Idén a komáromi Újvárban található Lipót kapu mellett egy selmecbányai, egy bajmóci, egy késmárki, egy sajószentkirályi és egy szepeshelyi kapu versenyez.

 

 

forrás: www.komarno.sk, www.bumm.sk

Ön itt van: Home Közélet Régió Mentsük meg a komáromi vár Lipót kapuját