BatorkesziaLap

    

Június 23-27. között bibliahét zajlik a bátorkeszi Rét utcai óvodában.

   

MEGHÍVÓ A RÉT UTCAI ÓVODA II. TAVASZVÁRÓ BÁLJÁBA

  

Október 23-án Jézust áldja énekünk címmel zenepedagógiai foglalkozásra került sor  a Fireszke Gyermek-, Ifjúsági és Konferenciaközpontban.

  Somogyi Alfréd lelkipásztor adventi gondolatai

  A bátorkeszi Rét utcai óvodában december 18-án megtartottuk az óvodánkban már hagyománnyá vált ünnepélyes karácsonyi családi délutánt.KÉPES BESZÁMOLÓ!

 

Az ősz beköszöntével a falusi emberekre rengeteg munka vár. Elérkezett a betakarítások ideje, egyre több helyen ürül ki a kert, a szőlőhegy. Mivel óvodánkban nagy figyelmet szentelünk a hagyományok ápolásának, ezért gyermekeinknek igyekszünk a gyakorlatban is bemutatni az egyes munkafolyamatokat.

„Játsszunk matematikát”, avagy a térben való tájékozódás és a térképzet fejlesztése óvodáskorban.

 

Óvodánkban már hagyománnyá vált, hogy  október elején versekkel, dalokkal örvendeztetjük meg az óvoda környékén élő idős néniket, bácsikat, akik mosolya rengeteg erőt sugároz felénk.

 

A „Hagyományápolás az óvodában“ című helyi programunkhoz hűen nem csak a naptári ünnepeket, de a népszokásőrző jeles napokat is megünnepeljük. 

Kukac  (egy érdeklődő gyerekbáb) és a tiszteletes néni segítségével az új tanévben folytatódik a hittan a Rét utcai óvodában. A Tízparancsolatot játékos formában feldolgozó első foglalkozáson a gondoskodásról tanultak a gyermekek.

KÉPES BESZÁMOLÓ

Ön itt van: Home Oktatásügy Ovisarok