BatorkesziaLap

Játszópark avató a Rét utcában

Az óvodánk udvara 2013. szeptember 5-én lelkes gyermekhangoktól, zenétől volt hangos. Családi délutánunk volt, amelynek elsődleges célja az volt, hogy ünnepélyes keretek közöttt közösen avassuk fel a nyár alatt felújított játszóparkunkat.

KÉPES BESZÁMOLÓ!

Nagy örömmel jelenthettük be, hogy elkészült az a mászókaegyüttes, amelyet az I. Tavasznyitó bál befolyt pénzösszegéből fizettünk ki. Gyermekeink nevében is hálásan köszönjük minden szülőnek! Köszönjük Gerendás Norbertnek és csapatának Szentpéterről, hogy a megígért időpontra elkészültek a munkával.

A felújításban segítségünkre volt 11 holland önkéntes fiatal, egyetemista is, akik az augusztusi tikkasztó hőségben lelkesen dolgoztak, csiszoltak, festettek, s mindezt gyermekeinkért. Maguk állták a költségeket, azaz ők vették a festékeket, az ecseteket és a különböző segédeszközöket is. Ezúton is hálásan köszönjük az odaadó munkájuk általi adományt és a szívből jövő segítőkészségüket. Köszönet illeti a Bátorkeszi Református Egyházközség lelkészeit, óvodásunk szüleit, akik nélkül mindez nem sikerült volna, hiszen az ő ajánlásukra vették fel a kapcsolatot az óvodánkkal. Továbbá köszönjük ifj. Koczkás Istvánnak a kisebb famunkálatokat, hogy a kispadokon, asztalokon és a kisházon kicserélte az eltört léceket.

Az ünnepélyes köszöntő után mindenki gyermekével együtt bátran vehette birtokba óvodánk játszóparkját, közösen fedezhették fel rejtelmeit. Volt játékra lehetőség a homokozóban, a várban is, és lehetett krétával az aszfaltra rajzolni. A gazdagon megterített asztalokról mindenki ehetett, ihatott.

Boldogan jelenthetjük ki, hogy a 2013/14-es tanév első óvodai rendezvénye kellemes, békés és családias hangulatban zajlott, melyet a boldog gyermekarcok igazoltak.

Minden Kedves Szülőnek - gyermekével együtt - sok türelmet és minél több közösen eltöltött kellemes percet  kívánunk erre a tanévre !

Holop Szilvia

képek a felújításról: http://batorkeszialap.com/index.php/hitelet/278-holland-fiatalok-batorkeszin

     

                 

              

         

    

 

 

 

Ön itt van: Home Oktatásügy Ovisarok Játszópark avató a Rét utcában