BatorkesziaLap

Főlap Sport Labdarúgás

Három hete kissé tartottunk attól, hogy három meccs következik idegenben, kevesen gondolták azt, hogy mindhárom meccsünket sikerrel vesszük. Hétvégén Keszegfalun sikerült feltenni a pontot az i-re, ahol 5-2 arányban legyőztük a "hazai" Actívot.

Hősies védekezéssel sikerült elhoznunk vasárnap a három pontot Izsáról. Azért is számít nagy fegyverténynek a győzelmünk, mert mindössze a második vereségük volt ez a hazaiaknak saját pályájukon. A meccs nem volt a legszínvonalasabb, játszottunk már sokkal jobban is, de meglehet, hogy sokkal rosszabbul is. Lényeg, hogy már zsinórban ötödik alkalommal hagyhattuk el a pályát emelt fővel.

Több, mint egy hónap után végre begyűjtöttünk három pontot egy bajnoki mérkőzésen. A nyeretlenségi széria idegenben, Dulovcen szakadt meg. Egyértelműen a három pontért utaztunk el, de azt a vártnál jóval nehezebben sikerült megszereznünk. Az alábbi csapat lépett pályára a tegnapi meccsen: Bachorecz-Sipos,Sátek,Tóth(Száraz),Szigeti Z.-Cséplő T.-Dela Cruz,Barton,Németh,Paulik(Dobai)-Cséplő Z.(Szigeti E.).

Eseménydús meccsen, izgalmas hajrában sikerült legyőznünk a patiakat idegenben. Az elejétől fogva látszódott, hogy jobb játékerőt képviselünk, mint a vendéglátók, mi irányítottuk a játékot. Mégis a hazaiaknak sikerült vezetést szerezniük, de mindvégig bíztunk benne, hogy sikerül fordítanunk. Végül győzött az igazság, a hajrában sikerült bepréselni második gólunkat, így igazságosnak mondható a 2-1-es győzelmünk! Csapatunk felállítása a következő volt: Blahovics-Sipos,Tóth,de la Cruz,Szigeti Z.-Dobai(Paulik),Cséplő T.,Barton,Németh-Száraz(Szigeti E.),Cséplő Z.(Kaszab).

Szoros meccsen szenvedtünk vereséget a listavezető Aranyostól, a hajrában kaptuk a második, vereségünket jelentő gólt. Kis szerencsével pontot, vagy akár pontokat is szerezhettünk volna a feljutásra pályázó csapattól. A következő felállításban szaladtunk ki a pályára: Bachorecz-Sipos,Sátek,Tóth(Cséplő Z.),Dela Cruz,Szigeti-Dobai(Kaszab),Cséplő T.,Németh,Paulik(Száraz)-Barton.

Megszereztük sorozatbeli harmadik győzelmünket is, 1-0 arányban győztük le a szomszédos madariakat. Megérdemeltnek mondható az, hogy nyertünk, hiszen több helyzetet dolgoztunk ki, mint vendégeink, de margóra meg kell jegyezni, hogy a második félidőben többet birtokolták a labdát nálunk és mezőnyfölénybe kerültek. Felállításunk a következő volt: Blahovics-Sipos,Sátek,Dela Cruz,Szigeti-Dobai(Kaszab),Cséplő T,Barton(Tóth),Németh-Száraz(Paulik),Cséplő Z.

Sajnos nem sikerült hoznunk a kötelezőt, pontokat hullajtottunk a sereghajtó otthonában. Erőnkből mindössze egy döntetlenre futotta, s meglehet, hogy a kialakított helyzetek alapján még örülhetünk is az egy pontnak. Felállításunk az alábbi volt: Blahovics-Szigeti,Sátek,Dela Cruz,Paulik-Tóth,Kaszab(Cséplő Z.)-Dobai(Sipos),Cséplő T.-Németh-Barton. Eme taktikai felállás már a meccs elején változott, Sátek a védelem tengelyéből előrehúzodott a csatársorba.

 

A várakozásoknak megfelelően sima és gól gazdag meccsen sikerült begyűjtenünk a három pontot tegnap az ócsaiak ellen. Végül hét gólnál álltunk meg, de a helyzetek alapján akár két számjegyű is lehetett volna a különbség a két együttes között. Egy pillanatig sem forgott veszélyben a találkozó végkimenetele, már pár perc után látszódott, hogy erősebb, jobb csapattal rendelkezünk, mint ellenfelünk. A következő felállásban léptünk a pályára: Blahovics-Sipos,Sátek,Tóth(Kaszab),Szigeti Z.-Dobai(Paulik),Barton,Cséplő T.,Németh-Cséplő Z.(Szigeti E.),Száraz.

 

Győzelemmel kezdte a tavaszi idényt csapatunk, 3-1-es győzelmet arattunk a búcsiak ellen. Nagyon fontos volt, hogy jól kezdjük a visszavágó sorozatokat, és hogy ne szakadjunk le a tabella legfelső fokától. A sérült Siposon kívül mindenki az edző rendelkezésére állt, így a legerősebb felállításunkban léphettünk a pályára, amely az alábbi volt: Blahovics-Szigeti,Sátek,Dela Cruz,Paulik-Tóth,Kaszab-Dobai,Cséplő T,Németh-Barton. Később csereként szóhoz jutott Cséplő Z., Száraz és Tóth János is, akinek személyében újoncot avathattunk, sok sikert kívánunk neki a folytatásban.

Ön itt van: Home Sport Labdarúgás