BatorkesziaLap

Főlap Sport Labdarúgás Paton négy meccsesre nőtt a győzelmi széria

Paton négy meccsesre nőtt a győzelmi széria

Eseménydús meccsen, izgalmas hajrában sikerült legyőznünk a patiakat idegenben. Az elejétől fogva látszódott, hogy jobb játékerőt képviselünk, mint a vendéglátók, mi irányítottuk a játékot. Mégis a hazaiaknak sikerült vezetést szerezniük, de mindvégig bíztunk benne, hogy sikerül fordítanunk. Végül győzött az igazság, a hajrában sikerült bepréselni második gólunkat, így igazságosnak mondható a 2-1-es győzelmünk! Csapatunk felállítása a következő volt: Blahovics-Sipos,Tóth,de la Cruz,Szigeti Z.-Dobai(Paulik),Cséplő T.,Barton,Németh-Száraz(Szigeti E.),Cséplő Z.(Kaszab).

Amint feljebb említettem, már az elejétől mi uraltuk a játékot, nálunk volt a labda túlnyomó részben, s helyzeteket is nekünk sikerült kialakítani. Szép akciókat vezettünk az első félidőben, de gólra egyiket sem sikerült váltani. Nagy lehetősége volt Cséplő Zoltánnak megszerezni a vezetést, de miután kapura fordult csak a kapust sikerült eltalálnia. Nem sokkal később Száraz is gólt szerezhetett volna, de a hátvéd lábáról a kapu fölé pergett a labda. Egy szép akció után a jobb oldalról érkezett jó beadás, de nem jól működött a kommunikáció Németh és Cséplő között, így előbbi elfejelte a labdát Cséplő elől, aki tisztábban bólinthatott volna. Távolról is próbálkoztunk, de igazán jól egyik lövés sem sikeredett. A 30.perctől érthetetlen módon kissé visszavettünk a tempóból, aminek meg is lett a negatív hozadéka. Egy jelentéktelen szabálytalanság után szabadrúgásból megszerezték a vezetést a hazaiak. Elég távolról sikerült az ítélet végrehajtónak bevenni kapunkat, de hozzá kell tenni, hogy lövése szépen helyezett volt, még a kapufát is érintette. Jókor jött a szünet, kissé le kellett nyugodnunk. A második játékrész is egyértelműen a miénk volt, helyzetünk rengeteg adódott. Átálltunk három csatáros rendszerre, de szinte a bal szélső Németh is csatárt játszott. Szép akciókat vezettünk mindkét szélről, de a befejezésig vagy nem jutottunk el, vagy nem jól zártuk le támadásainkat. Egyenlítő gólunkat kidolgozottnak nevezni nem lehet, egy beadás után a védő Száraz elé fejelte a labdát, aki egy igazítás után középről 17 méterről a léc alá vágta a labdát. Pár perccel később duplázhatott volna, de a kifutó kapust átemelő labdája a felső kapufát súrolva a kapu tetejére esett, sok nem hiányzott, hogy vezessünk. Lehetősége volt még Szigetinek is, Száraznak is, de mindketten mellé lőttek hasonló szögből. A győztes gólunkat de la Cruz szerezte, aki egy szögletet követően ragadt elöl. Nem sikerült a sarokrúgást követően felszabadítaniuk a hazaiaknak, Cséplő Tibor verekedte be magát a 16-osba, egészen az ötösig vergődött a labdával a védők szorításában, majd valahogy de la Cruz elé került a labda, aki habozás nélkül közelről bevágta a léc alá. Pár perc maradt hátra, amit sikeresen kivédekeztünk.

Ezzel a győzelemmel már négy meccsesre dagadt a jó sorozatunk. A hét végén Izsára utazunk, ott jóval nehezebb küzdelemre számítunk!

Száraz Tamás

Ön itt van: Home Sport Labdarúgás Paton négy meccsesre nőtt a győzelmi széria