BatorkesziaLap

Főlap Sport Sakk Döntő mérkőzés előtt - után

Döntő mérkőzés előtt - után

Frissítve...

Az idei a bajnokság is  lassan véget ér a bátorkeszi sakkozók számára. Február utolsó vasárnapján törtélnelmi mérkőzés vár a játékosokra.

Az A csapat már hosszú évek óta az élmezőnyben szerepel a 2. ligában, de idén először reális esélye van megnyerni azt. Az utolsó forduló előtt 2 pont hátránnyal fogadja a bajnokságot vezető lévai csapatot ( a győzelem 3 pont, a döntetlen 1).  Mig a lévai csapat az idei szezont kiegyensúlyozott teljesítménnyel teljesíti, addig a hazaiak szélsőséges eredményekre képesek. Sikerült megverni a bajnokság 3. és 4. helyen álló csapatát, de a kiesőjelölt csapatok ellen becsúszott 1-2 pontvesztés is. 
A mai mérkőzésén várhatón a következő csapattal állnak ki a kesziek: 1. Szegi Tamás 2. Bereg Géza 3. Dolník Attila 4. Darázs Zoltán 5. Bárczi Tibor 6. Száraz Béla 7. Král Klaudia 8. Bárczi Viktor.

Az erőviszonyokat tekintve egy teljesen kiegyenlítetett mérkőzés várható. A pillanatnyi forma, idegállapot dönt majd. Nagy kérdés, hogy  a keszi vagy a lévai csapat tudja jobban kezelni ezt a stresszhelyzetet. Minden olvasót arra kérek, a vasárnapi ebéd közben szurkoljon sakkozóinknak!

-da-

Sajnos nem sikerült:

Bátorkeszi - Léva 1,5:6,5 Pontszerzőink: Darázs Zoltán 1, Dolník Attila 0,5 pont.

Gratulálunk a lévaiaknak! És persze a mieinknek is köszönjük, hogy szurkolhattunk...

-do-

Ön itt van: Home Sport Sakk Döntő mérkőzés előtt - után